(Klik på de enkelte billeder/fotos for stor udgave)

torsdag den 18. august 2011

Ny uge

Mandag kom endnu en dansker til misionen, Lasse, som er Oles "særlige rådgiver". Ole og jeg hentede ham i lufthavnen, fik ham gennem check-in proceduren, hvorefter Ole tog ham med hjem, hvor han kan bo indtil han finder sit eget.

Der begynder i øvrigt at indsnige sig et element af hverdag over dagene hernede. Arbejdstiden er fra 8 til 17 med ca. 1 times frokostpause, der bliver indtaget på en af de nærliggende restauranter.
Onsdag var der arrangeret et møde mellem Kosovo Politi, EULEX og OSCE. Det var et statusmøde for at klarlægge, hvor langt KP er med at indføre nærpoliti. Det er besluttet at arbejdsmetoden, som nærpolitiet står for, skal indføres i hele landet pr. 1. september i år. Det bliver noget af en udfordring for mig at hjælpe dem med at få dét projekt gennemført, og der ligger et stort arbejde i at få det på skinner. Viljen er der, men måden at gøre det på kender de ikke meget til, så forberedelserne er alt andet end gode.

Onsdag aften var vi inviteret ud til et par danskere, hvor vi holdt vores onsdags-spisning. Ret hyggeligt. Torsdag blev en lidt irriterende dag, fordi vores intra- og internet kun virkede on and off. Dagen blev så reddet af en sms fra en kollega, der spurgte om jeg ville med på driving range torsdag aften for at slå nogle bolde. Om jeg vil!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar