(Klik på de enkelte billeder/fotos for stor udgave)

søndag den 16. juli 2017

Sidste arbejdsdag

Vi har talt med vores landlord og nogenlunde aftalt, hvordan vi kommer ud af huset den 23. juli om aftenen. Det var egentlig meningen, at hans 2. hustru skulle bo i huset efter os, men det skal hun ikke alligvel, så vi hører os lidt omkring, om nogen leder efter et godt hus at bo i.
Normalt er han også rimelig hurtig til at reparere diverse skader, men i snart to uger  har vi levet uden vand i køkkenet. Vi har måtte lukke på hovedhanen udenfor køkkendøren, da vi ikke kan lukke på armaturet. Til gengæld er der masser af vand i vaskemaskinen. Den holder faktisk ikke op med at lukke vand ind, ikke engang hvis vi slukker for maskinen. Så tøjvask må klares ved at åben og lukke for vandet på hanen. Må se om han når at reparere det, inden vi forlader huset.

Efter at bilen (igen) er velkørende, har vi nu sat den til salg. Vi vil selvfølgelig prøve at få så meget som muligt for den, men det er svært, da vi er tvunget til at komme af med den. Bliver nok med pænt tab, men bare vi får den solgt. Så må vi glæde os over, at vi ikke har kørt shuttlebus i mange måneder nu. Det er dog ikke mange henvendelser, vi har fået indtil videre.

Søndag morgen var egentlig dér, hvor den ultimative test skulle være. Vi var 5 danske politifolk, der havde meldt os til Dancon-marchen. Det er en march, som det danske militær arrangerer, og som er en tur på 25 km med 10 ekstra kilo på ryggen. Men jeg blev igen ramt af dårlig mave og skal ikke være længere væk fra et toilet en ca. 5 m, så jeg måtte melde afbud. Jesper og Svend går lige nu rundt i huset på meget ømme stænger, men de gennemførte.
Dagen i dag (søndag) er så officielt også vores sidste arbejdsdag i missionen. I morgen skal Svend, Alex, Dennis og jeg i gang med udchekning af missionen. Det bliver en stille og rolig uge hen mod næste søndag, hvor vi forlader vores hus og kører til lufthavnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar