(Klik på de enkelte billeder/fotos for stor udgave)

tirsdag den 28. februar 2017

Farvel til Bamako - for en tid

Endelig lykkedes det at få alle papirer på plads i forbindelse med bilen. Registreringsattesten er nu i hus og også en såkaldt vignet, der viser at man har betalt for at få lov til at køre i landet, er betalt. Som I kan se på billedet, skal vignet, forsikring og bevis for sikkerhedsudstyr i bilen sidde i forruden og er det første, politiet kontrollerer, når de laver færdselskontrol i byen. Det gør de faktisk hver dag, og der skal slippes skillinger til betjenten, hvis det ikke er i orden.

Svend er tilbage i huset med friske forsyninger, så p.t. står den igen på smørrebrød til aftensmad med både leverpostej, spegepølse, roastbeef, ost og andre lækkerier. Det er også dejligt nemt, når man kommer hjem fra arbejde.

Noget andet, der også har fyldt en del på det sidste, er forberedelserne til den delegation fra Danmark, der kommer i morgen. Det er meningen, at jeg sammen med dem rejser til Timbuktu på torsdag, hvor jeg får lejlighed til at besøge de danske kollegaer der. Og selvfølgelig set en del af Mali, jeg endnu ikke har set.
Og ja, er du i tvivl om, hvor Timbuktu ligger, så læs din Anders And. Det er dér, hvor Anders And altid flygter til, når han har behov for at komme væk fra Andeby.
Ses her på bloggen om ca. 10 dage, da jeg skal være en uges tid i Timbuktu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar