(Klik på de enkelte billeder/fotos for stor udgave)

lørdag den 23. juli 2016

Alternativt rejsebureau

Tiden op til afrejsen har, helt i tråd med processen i øvrigt, også været lidt speciel. FN meddelte, at de forventede os i Bamako den 24. juli, og de ville sørge for flybilletter m.v. Om det så betød, at vi skulle rejse lørdag den 23., for at være der den 24., ja, det forlød der intet om.
Først torsdag morgen i denne uge kom flybilletterne til Danmark, hvor vi så kunne se, at afrejse er søndag den 24. kl. 18.20. Det betyder, at vi lander i Bamako natten til mandag.
Forsvaret, der er i Mali, har selvfølgelig hørt, at vi er på vej. En kaptajn fra Bamako har kontaktet os og tilbudt at møde os i lufthavnen, hvor han forhåbentlig kan hjælpe os nogenlunde glat igennem. Fin service, og godt at møde en dansker, der allerede er bekendt med forholdene i missionen.

Fredag aften havde jeg så "vinkefest", hvor naboer og venner (og et familiemedlem) var på besøg til fadøl og grillmad. Vejret var helt fantastisk og så varmt, at vi måtte rykke bordene ud midt på græsplænen for at få lidt luft. Pragtfuld aften.
Nu skal jeg så i gang med at pakke. Jeg forventer, at vi skal flyve med 60-70 kg overvægt hver, så det bliver dyrt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar