(Klik på de enkelte billeder/fotos for stor udgave)

fredag den 1. februar 2013

Frisk luft i Norge.....

Efter flere forsøg på at nå de to nordlige grænseovergange med Kosovo politi og told, må vi stadig kontatere, at serberne i nord stadig ikke har tænkt at rette sig efter aftalen indgået mellem Kosovo og Serbien. Det fik så KFOR til at rykke ud natten mellem onsdag og torsdag og ryddede en vejbloklade. Fint signal, men nok heller ikke mere end det. I dag er man godt i gang med at genopbygge blokaden, mens vi stadig må flyve myndighederne fra Kosovo med helikopter til gaterne.

Den forgangne uge har især været præget af, at vores Head of Mission har været på vej ud og er i dag blevet afløst af en ny.
Tirsdag aften var jeg som kontingentleder inviteret til en restaurant sammen med en masse andre mennesker, herunder Kosovos præsident og premierminister, ambassadører m.v. Der var naturligvis pæne, men heldigvis også korte, taler og overrækkelse af medalje og hvad der ellers hører til en sådan lejlighed. Brian, Ole og jeg smuttede efter et par timer. Så havde vi været alle slags pindemadder igennem!

Og så bliver der igen et par ugers pause i opdateringerne her på bloggen. I eftermiddag flyver jeg hjem til Danmark for at fortsætte til Norge i morgen, hvor den står på skiferie. Det bliver dejligt at komme op i den norske, friske luft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar